fbpx

Contact

Hoi, leuk dat je mijn site bezoekt! Hopelijk heb ik je al kunnen inspireren met mijn foto's. Wil je graag meer weten over mijn fotografiediensten? Vul het contactformulier in, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op!

Mijn passie

Met inspiratie van fotografen over heel de wereld, interessante workshops die ik heb mogen volgen en met mijn enthousiasme voor liefdesverhalen ben ik de trouwwereld ingerold. Ik houd van mensen en van hun verschillende karakters en emoties. Ik vind het bijzonder hoe twee personen elkaar vinden en trouw aan elkaar beloven. Ieder koppel heeft een uniek liefdesverhaal met bijzondere momenten. Een bruiloft is daar een speciaal onderdeel van. Met mijn bruidsfotografie help ik koppels om deze momenten te vertragen en te vereeuwigen. Met de foto's die hieruit voortvloeien laat ik jullie eigen herinneringen van de bruiloft weer levend worden.

Naast mijn passie voor fotograferen, reis ik graag, ben ik dol op andere culturen en ga ik graag een avondje uit om salsa te dansen. Verder ben gek op vintage, bloemen en planten wat ook terug te zien is in mijn fotografiestijl. Ik woon samen met mijn partner Justin in een fijn huis in Eindhoven waar wij zelf ook bijzondere avonturen en momenten beleven; we gaan graag naar zee, spelen bordspelletjes met vrienden of ontdekken samen een toffe stad! Mijn vrienden en familie omschrijven mij als een lief, creatief persoon die graag de wereld bekijkt door een roze bril. Ik houd ervan om nieuwe mensen te ontmoeten en hoop dus ook snel jullie snel te ontmoeten en jullie bruiloft op beeld te vereeuwigen!


Trouwbrochure 2023-2024

Ja, ik wil een trouwbrochure ontvangen

Stuur de trouwbrochure naar:

Adresgegevens

Ilse van den Dungen – Fotografie

Kooltje Vuur 6

5629 KS Eindhoven

E-mail: Info@ilsevandendungen.nl

Tel: 0683249722

KVK nummer: 77989406